Friday, 24 February 2012

Stress....tension....serabut.....argghhhh!!!!!!!

Banyak perkara di dalam otak ini ku pikirkan...rase nak pecah je... aku rase cam nak duk atas bulan je.. selalu je ade masalah duk atas bumi ni... first, sem 2 ni baru start sem dah ade assigment sumenye susah2 nak mamposs............ untuk pengetahuan aku sendiri ( cakap sorang2) aku ni tidak pandai sangat kot bahasa mat saleh..malu kat orang..jadi assigment ni kot mat saleh..sebelum ni takde la kot Bahase orang putih ni..(mati la aku) terus terang aku cakap subjek lain aku boleh cover kot mat saleh ni emmmm........... dulu mase spm aku dapat 7 A tapi BI aku dapat ( xnak cakap aku malu) sampaikan cikgu suruh aku cari pakwe Mat saleh tapi aku tak minat sebab diorang besar sangat huhu.... aku tension sangat dah la sem 2 ni susah giler....ambik subjek banyak dan susah... sakitnya otak aku...emmmm.....
( aku tak pandai kot BI sebab aku ni budak kampung je mane ade orang sekeliling aku cakap kot BI kalau la sejak kecil lagi aku pandai BI kan best nenek aku cakap omputeh,mak aku cakap omputeh... mesti aku speaking london juga) aku mengaku aku ni ***** ore kelate kato darat ulu geh..
sebelum ni aku pernah kerja kat pasaraya yang tidak terkemuka disitu aku sebagai jurujual tiba-tiba ade sorang mat saleh ni nak beli barang...sume kawan-kawan sekerja aku lari sebab takut mat saleh tanye..kawan-kawan aku suruh aku je layan mat saleh tu padahal aku pun tak pandai.. mat saleh tu pun tanye aku, aku gabra la sebab speaking dia aku tak paham langsung.. aku main hentam je cakap barang yang dia nak tak ade.. mat saleh tu senyum dia pun tunjuk sunblock krim.. laa... mat saleh ni...nak kenakan aku ke... aku pun buat bodoh je..tadi dia cakap berjela-jela macam benda yang nak beli banyak sangat rupa-rupanya sunblock je...tu pasal stress sebab assigment susah dan kot bahasa inggeris..


Sekarang, aku stress..sebab aku dalam dilema.. aku tak tahu macammane aku nak cakap..takpela aku sambung semula...aku nak tido jap ( ubat hilang stress) sekejap je..

1 comment:

  1. Kent boleh aja.. Ssh sgt ke puteri assgmnt tu?kent kerja kat syarikat yg mewajibkan bcakap Bi.. So sikit2 tu boleh la..

    ReplyDelete